THALIA Blog

Omarm het voorjaar met MassagesBescherm je huid in de winter met Arganolie

Ieder seizoen heeft zijn bijzondere kwaliteiten en brengt nieuwe energie en transformatie met zich mee. Het voorjaar wordt vaak geassocieerd met een schone, frisse start en is voor velen van ons reden om stil te staan bij het vormen van nieuwe gewoontes die de rest van het jaar bij ons zullen blijven.

Bescherm je huid in de winter met Argan OlieBescherm je huid in de winter met Arganolie

Het weer buiten wordt alsmaar droger en kouder maar dat hoeft niet hetzelfde te zijn voor je huid! Laat je inspireren en informeren hoe je je huid in de koude winterperiode perfect kunt verzorgen met THALIA Argan Olie.

Je lichaam wilt natuurlijke verzorgingJe lichaam wilt natuurlijke verzorging

Het menselijk lichaam is een prachtige creatie! Veruit beter dan de meest geavanceerde machines, kan ons lichaam ontelbare inwendige processen in ons voordeel laten werken. Soms kan het een beetje hulp gebruiken maar hierin slaan we weleens te ver door.

Gezonde haren stralenhoe voorkom je haaruitval

Een gezonde en mooie haardos staat in de top 3 van meest gewilde uiterlijke schoonheden, samen met een goed figuur en stralende, rechte tanden. Het kapsel bepaalt tenslotte ruim 40% van de uitstraling! Reden genoeg om er daarom extra liefde en aandacht aan te besteden. THALIA helpt je graag een handje mee.

Massages zijn voor iedereenDe meningen verschillen omtrent het belang van een goede lichaamsmassage. Zo zweert de een erbij en vindt de ander het maar teveel poespas of zelfs 'eng'. Hoe dan ook, feit blijft wel dat massages zeer goed zijn voor de gezondheid van lichaam én geest. Waarom? Ontdek het nu!

Zeg maar vaarwel tegen Acnedroge hoofdhuid en hoofdhuid schilfers

Een gezonde huid is als een kostbaar sieraad voor je uiterlijk en een ontsierende huidaandoening als Acné kan zowel oppervlakkig als innerlijk een deuk vormen in het zelfvertrouwen.

SLES, SLS en Parabenen zijn verleden tijdTHALIA houdt van Moederdag

De zoektocht naar producten waar géén SLES/SLS en Parabenen in zitten komt bij THALIA tot stilstand. Kiezen voor milde en natuurlijkere alternatieven is nog nooit zo makkelijk geweest!

Olijfolie voor huid en haarTHALIA houdt van Moederdag

De vraag naar natuurlijke gezichtsverzorging blijft alsmaar groeien, en terecht! Al sinds de tijden van oude beschavingen wordt de kracht van pure, natuurlijke ingrediënten gekoesterd om de huid te verzorgen. Plantaardige, biologische olijfolie is één van de krachtigste en meest veelzijdige oliën die de mens kan gebruiken. In de wereld van THALIA is er een ruime keuze aan producten verrijkt met olijfolie, voor huid en haar.

Huidbescherming tegen de zonTHALIA houdt van Moederdag

Het is verstandig om spaarzaam om te gaan met blootstelling aan de zon. Een goed beschermde huid blijft namelijk langer vitaal, jong en sterk. Ontdek nu waarom!

THALIA houdt van MoederdagTHALIA houdt van Moederdag

Het is natuurlijk iedere dag Moederdag! Maar op 8 mei zetten we met z’n allen de moeders even extra in het zonnetje. We staan dan even stil bij de grootse wonderen die alleen moeders teweeg kunnen brengen. Neem daarom even de tijd om álle moeders, biologisch, aangetrouwd, schoonmoeders én grootmoeders in je leven te bedanken en gun ze een fijn verwenmomentje.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 20