Arganolie is het vloeibare goud

Arganolie Thalia

De wereldwijde waardering voor Arganolie is zeker niet bescheiden als je de lovende benamingen ‘Boom der schoonheid’ en ‘Vloeibaar goud’ hoort. De Arganboom (Argania Spinosa) is uiterst zeldzaam en het verkrijgen van de olie omvat een kostbaar en ingewikkeld proces, waardoor het één van de duurste oliën ter wereld is. Bovendien kan Arganolie in vele toepassingen worden gebruikt, van culinair tot medisch en cosmetisch.

Arganolie zit vol met krachtige voedingsstoffen

Biologische Arganolie van Thalia is een onmisbaar juweel in elk huid- en haarverzorgingsritueel. 100% zuiver plantaardig en zonder additionele toevoegingen. Dat is arganolie op zijn best. Een duurzame olie die vanwege de hoge concentraties vitamines en antioxidanten zeer spaarzaam is in gebruik. Arganolie is een ‘droge’ olie boordevol krachtige voedingsstoffen die huid en haar intensief voedt zonder dat het vettig of zwaar aanvoelt.

Het wordt als het ware ‘opgedronken’ door het lichaam! Arganolie bestaat voor ruim 80% uit onverzadigde vetten, waarvan 47% oliezuur en 32% linolzuur (essentieel omega 6 vetzuur). Ook vitamine E, squaleen, carotenoïden en sterolen zijn in deze olie hoog gedoseerd en zorgen voor effectieve bescherming tegen vrije radicalen.

Feiten over Arganolie

Wie nog niet overtuigd is van de bijzondere werkingen van Arganolie mag vooral door blijven lezen. De genezende en schoonheids–bevorderende eigenschappen zijn geen fabels, maar feiten. Geroemd om de vele fytonutriënten (plantaardige stoffen met medicinale eigenschappen) en antioxidanten die meteen na het aanbrengen met de huid samensmelten, zorgt Arganolie voor een zichtbaar gladde en mooiere huid.

Smeren, smeren, smeren! Tegen UV-stralen, een droge huid, littekenvorming, striae, brandwonden, huidaandoeningen (eczeem, acne), en jawel, ook om rimpelvorming tegen te gaan.

Kort samengevat: Arganolie is een allround olie voor het hele lichaam, geschikt voor jong en oud. Vanwege de vele huid-identieke ingrediënten en voedingsstoffen is het geschikt voor ieder huidtype.

Tips om Arganolie te gebruiken

1. Meng enkele druppels zuivere Arganolie met je foundation of BB cream voor een perfecte, natuurlijk ogende ‘glow’. De olie stimuleert de celvernieuwing, hydrateert en voelt niet vettig aan. Het is tevens een huidvriendelijke manier om fijne rimpeltjes te verminderen.

2. Voeg enkele druppels (5-10) Arganolie toe aan een warm bad om je hele lichaam te omhullen in vloeibaar goud. Masseer zachtjes in voor een zijdezachte huid.

3. Maak je eigen verfrissende toner door enkele druppels Arganolie te mengen met rozenwater. Zo stel je zelf eenvoudig een vochtherstellende toner samen die de huid intens verzorgt en egaliseert.

4. Smeer haarpunten zorgvuldig in met wat Arganolie om ze te laten schitteren en te beschermen tegen splijten.

5. Masseer voor het slapengaan je voeten in met enkele druppels Arganolie. Bedek ze met warme sokken om de volgende dag met extra zachte voeten wakker te worden. Werkt perfect tegen droge hielen.

Geniet morgen al van onze biologische arganolie en bestel het vandaag nog!

Bekijk meteen onze producten met Arganolie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *