Gezonde haren stralen

gezonde-haren-stralen

Een gezonde en mooie haardos staat in de top 3 van meest gewilde uiterlijke schoonheden, samen met een goed figuur en stralende, rechte tanden. Het kapsel bepaalt tenslotte ruim 40% van de uitstraling! Reden genoeg om er daarom extra liefde en aandacht aan te besteden. Thalia helpt je graag een handje mee.

Er zijn vele wegen die leiden naar gezonde en stralende haren. Eén van die wegen is de oppervlakkige verzorging met kwalitatieve en verzorgende producten. In iedere badkamer is daarom een zuiverende shampoo onmisbaar. Thalia biedt diverse kruidenshampoos aan met ongeëvenaarde eigenschappen voor zichtbaar goede resultaten. Afhankelijk van je haartype en het resultaat dat je wilt bereiken voor je haren en hoofdhuid is de juiste shampoo te vinden!

SHAMPOO POWER

Thalia Biologische Arganolie Shampoo is een absolute topper om je haren diep te hydrateren met een zijdezacht resultaat. Ook de Thalia Tarwe en Honing Shampoo kan met name droog en onhandelbaar haar omtoveren tot stralende, glanzende lokken. De intensieve tarweproteïnen zorgen ervoor dat beschadigd en gekleurd haar weer de juiste balans bereikt.

LOVELY CONDITIONERS

Thalia Leave-in conditioners zijn SLES­, SLS­ en parabenen vrij. Om je haren in topconditie te houden is het ideaal om een leave-in conditioner tussen wasbeurten in te gebruiken. Deze producten houden je haar makkelijk kambaar en zorgen ervoor dat het niet droog en futloos aanvoelt. Thalia Passievrucht, Tsubaki, Paardenbloem, Pioenroos of Propolis Leave-in conditioners zijn samengesteld om aan de hoogste eisen te voldoen!

HAARMASKER HEMEL

In een goede haarverzorgingsroutine hoort ook een regelmatige haarmaskerbehandeling thuis. Belangrijk voor de gezondheid van je haar en om o.a statisch haar te voorkomen. Wie stralende gezonde haren optimaal wilt blijven verzorgen, kan daarom niet om een goede haarmasker heen. Thalia biedt daarom een selectie luxe haarmaskers aan met hoogwaardige en biologische ingrediënten. Luxe, omdat het een ware traktatie is en omdat je er een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor terug krijgt. Prima deal toch? Laat je haren het resultaat maar bepalen…

Thalia Biologische Olijfolie Haarmasker is als een droomsoufflé voor je lokken. Helpt de haarschubben te sluiten voor een glanzende en soepele afwerking en extra voedend om gespleten haarpunten te voorkomen. THALIA raadt een inwerkingstijd van maximaal 2-3 minuten aan voor de beste resultaten, meer heb je niet nodig! Olijfolie heeft al eeuwenlang een bijzonder goede reputatie als het gaat om haar gezonde geheimen.

GOUDEN OLIE

Het neusje van de zalm is op haargebied toch wel een voedende haarolie. Thalia Avocado Hair Care Olie verbetert de haarstructuur en elasticiteit tot diep in de haarvezels. Gebruik het vóór het wassen voor een zeer intensieve herstelbehandeling en tijdens het stylen voor hittebescherming bij gebruik van fohn of stijltang. Het lichtgewicht formule bestaat uit biologische Avocado-, Argan- en Jojobaolie. Kies jij ook voor de hoogste kwaliteit olie voor je lokken zonder dat het zwaar of vettig aanvoelt? Thalia belooft schitterende resultaten!

BEKIJK METEEN ALLE THALIA HAARVERZORGING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *