Omarm het voorjaar met massages

voorjaar-massages

Ieder seizoen heeft zijn bijzondere kwaliteiten en brengt nieuwe energie en transformatie met zich mee. Het voorjaar wordt vaak geassocieerd met een schone, frisse start en is voor velen van ons reden om stil te staan bij het vormen van nieuwe gewoontes die de rest van het jaar bij ons zullen blijven.

Omarm het voorjaar met massages! Massages zijn enorm heilzaam voor het lichaam en kunnen een verfrissende boost geven aan zowel lichaam als geest. Hoe? Ontdek het in dit artikel en laat je ook verrassen door de innoverende massage producten die Thalia te bieden heeft.

Thalia Jojoba Massage olie is een rijke Aromatherapie olie die de tastzin immens prikkelt en stress doet wegsmelten. De mix van geurende kruiden helpt je lichaam intens ontspannen bij iedere aanraking.

Huidhonger?

Wie nooit aangeraakt wordt, door anderen of door zichzelf, kan gaan lijden aan zogeheten ‘huidhonger’ symptomen (lage eigenwaarde, boosheid, psychische angst en een verlaagd immuunsysteem). Mensen hebben nou eenmaal behoefte aan aanraking en prikkels van huid-op-huid lichaamscontact. Dit is goed voor de gezondheid, maar ook voor het vormen van banden en het onderhouden van relaties. De voordelen van lichaamsmassages overtreffen al deze behoeften en meer!

Terwijl sommige mensen het nemen van een massage als een topprioriteit zien in het leven, durven anderen het absoluut niet, of gunnen ze zich deze ‘luxe’ slechts eens in de zoveel jaar. Ieder voor zich natuurlijk, maar met de heerlijke massage producten van Thalia is er geen reden meer om jezelf van deze beloning te onthouden. Geef jezelf of je geliefde zeker iedere week of eenmaal per maand een heerlijke ontspannende massage!

Enkele voordelen van een (volledige) lichaamsmassage

 • Verminder pijn en verbeter de flexibiliteit in spieren
 • Verbeter de conditie van het grootste orgaan van het lichaam, de huid.
 • Verminder krampen
 • Ontspan en verzacht gewonde en vermoeide spieren
 • Stimuleer weefsel regeneratie
 • Verminder litteken- en striaeweefsel
 • Verbeterde bloedcirculatie
 • Stimuleer de opname van zuurstof en voedingsstoffen door vitale organen
 • Verminder de behoefte aan medicatie, door het lichaamseigen genezingsvermogen + aanmaak van endorfines (natuurlijke pijnstillers) te stimuleren
 • Verbeterde immuunsysteem
 • Verbeterde slaapcyclus

Thalia Macadamia massage olie is één van de bestverkopende producten in de lijn. De kostbare olie van de macadamia noot staat erom bekend dat het al bij het eerste gebruik de huid helpt om vocht vast te houden en de huidbalans doet herstellen. De indrukwekkende geur van deze massage olie blijft urenlang subtiel als een sluier over je huid heen hangen. Heerlijk!

Druk, druk, massage?

De cijfers liegen er niet om. Het is jou ook vast niet ontgaan dat onze agenda’s alsmaar drukker worden. Er lijkt een heuse stress-crisis gaande te zijn! Een van de beste manieren om uit de cyclus van stress te stappen is door het bewust rustiger aan te doen. Niet iedereen heeft de luxe om halsoverkop een maand op vakantie te gaan, maar er zijn ook andere manieren om de rust effectief op te zoeken.

Begin bij je voeten

De voeten staan in verbinding met alle vitale organen van het lichaam. Een simpele voetmassage aan het einde van de dag kan al enorm veel wonderen doen voor je nachtrust en een intensieve ontspanning op gang brengen. Daar kan iedereen toch even tijd voor maken? Ontdek het zelf!

Kies je favoriete Thalia massageproduct uit of ga voor een fijne voetencrème van Thalia zoals de Nutritive Voetcrème. Deze intensieve voetencrème verzacht de hielen, voorkomt eeltvorming en bestrijdt bovendien bacteriën die nare geurtjes veroorzaken.

Trek zachtjes aan de tenen en masseer afwisselend omhoog/omlaag en in ronddraaiende bewegingen met de duimen de onderkant van de voet. Vergeet de enkels hierbij niet een probeer lichte tot middelmatige druk uit te oefenen zodat de bloedcirculatie goed wordt gestimuleerd. Let er wel op dat beide voeten evenveel aandacht krijgen. Spoel de voeten na afloop af met lauwwarm water of trek warme sokken aan naar bed.

De massage oliën van Thalia zijn geschikt voor het hele lichaam.

Meteen naar Thalia Massageolie producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *