18 Nieuwe Thalia Verzorgingsproducten

nieuwe-huidcremes-thalia

Thalia blijft groeien, en zo ook ons assortiment! Er zijn in juli maar liefst 20 nieuwe dierproefvrije verzorgingsproducten toegevoegd. Van zepen tot huidcrèmes, van arganolie tot chia zaadolie. Allemaal vrij van parabenen en dierlijke vetten!

Dierproefvrije huidcrème

We hebben 8 nieuwe skin care creams in ons assortiment! Sommige huidcrèmes verkochten zó snel dat deze tijdelijk niet meer voorradig zijn. Nieuwe voorraad volgt spoedig! Geniet van de krachten van amandelolie, parelpoeder of zelfs van granaatappel of aloë vera extracten. De biologische huidcrèmes bevatten geen dierlijke vetten, zijn dierproefvrij en zijn vrij van parabenen en paraffine. De huidcrèmes trekken snel in en blijven niet vettig. Elke pot huidcrème heeft een inhoud van 250 ml.

Bekijk meteen één van de nieuwe biologische huidcrèmes:

Dierproefvrije Zeep

Naast de huidcrèmes, hebben we ook 10 nieuwe biologische zepen toegevoegd! Geef je huid de krachten van chia zaadolie, kurkuma extracten of zelfs het goede van lotus of orchidee extracten. Elke zeep is biologisch, vrij van dierlijke vetten en dierproefvrij. Geschikt voor huid en haar met een gewicht van 150 gram per zeep.

Bekijk meteen één van de nieuwe biologische zepen:

Of bekijk het gehele overzicht nieuwe producten!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *