Zo voorkom je haaruitval

zo-voorkom-je-haaruitval-thalia

Haaruitval is voor veel mannen en vrouwen van verschillende leeftijden een lastig probleem. Het komt voor in vele vormen en kent vele oorzaken. Vroeger werd haaruitval snel in verband gebracht met ouderdom, maar tegenwoordig is het alom bekend dat er veel meer oorzaken kunnen zijn. Factoren als stress, ziekte, genen, verzorging en voeding hebben een belangrijke invloed op zowel de haargroei als haaruitval.

Klanten en geïnteresseerden in de producten van Thalia zijn vooral benieuwd naar manieren om haaruitval te voorkomen. Dit zijn enkele essentiële tips die je niet mag missen.

Goede verzorging
Het spreekt voor zich, maar een goede verzorging van de hoofdhuid is enorm belangrijk om haaruitval te verminderen en de haargroei te stimuleren. Vermijd daarom het (ruw) borstelen of kammen van nat haar, omdat dit de kans op klitten vergroot en onnodige spanning op de haarwortels kan zetten, met haaruitval als gevolg.

Thalia Pure Arganolie Shampoo
Bevordert de haargroei dankzij de unieke dubbele werking. Deze shampoo met pure arganolie regelt de vochtbalans en verzorging van het haarstructuur. Verzacht weerbarstig haar zodat het er lang verzorgd uit blijft zien.

Goede Hygiëne
Het verschilt per haar- en hoofdhuidtype hoe vaak een haarwasbeurt noodzakelijk is. Stel dit goed vast voor jezelf zodat vuil, overtollig talg en schadelijke stoffen geen kans krijgen om op te hopen in de haren en hoofdhuid. Gebruik een anti-haaruitval shampoo met actieve kruidenextracten om de hoofdhuid optimaal te verzorgen en verdere haaruitval te voorkomen. Een schone en goed verzorgde hoofdhuid is namelijk de basis voor een gezonde haardos en daarmee voorkom je tevens roos en hoofdhuidschilfers.

Thalia Knoflook en Ginseng Shampoo
Krachtige formule tegen extreem haarverlies. De resultaten van deze behandeling zijn zeer positief en effectief. Antiseptisch voor een goede hygiëne en geneeskrachtig. Ideaal om hoofdhuidproblemen te kalmeren.

Vermijd stress
Stress verstoort enorm veel lichaamsprocessen. Lichte tot ernstige haaruitval is één van deze verstoorde lichaamsprocessen, soms met kaalheid als gevolg. Het vermijden van stress is daarom een zeer belangrijk actiepunt om de lichaamsprocessen te beschermen. Probeer kalm te blijven in stressvolle situaties en laat je niet meevoeren.

Probeer eens een shampoo waar pure lavendelolie in is verwerkt. Lavendel is een krachtige plant die kalmerend werkt en onstuimige emoties weer in evenwicht brengt. Of is het wellicht tijd voor een ontspannende massage met één van Thalia’s Massage Oliën?

Thalia Lavendel en Salie Shampoo
Verrijkt met essentiële lavendelolie en salie extracten. Een uitstekend krachtige formule tegen haaruitval, regelt de vetbalans van de hoofdhuid en biedt de nodige verzorging voor stralend en sterk haar.

Masseren
Regelmatig de hoofdhuid masseren brengt de doorbloeding goed op gang, houdt de haarfollikels actief en stimuleert de natuurlijke haargroei. Het advies om anti-haaruitval shampoo in te masseren tijdens het wassen, wordt gegeven omdat het op deze manier de uitwerking versterkt en de actieve ingrediënten goed helpt doordringen tot diep in de haarwortels.

Thalia Teer en Tea Tree Shampoo
Tea Tree is heilzaam tegen diverse hoofdhuidproblemen en ook tegen haaruitval. Deze shampoo werkt geneeskrachtig tegen ongewenste problemen op de hoofdhuid zoals bijvoorbeeld roos en schimmels. Met een massage wordt de tintelende werking een extra intense ervaring!

Gebruik de juiste producten
Creëer een passende routine voor jezelf waarbij zowel een anti-haaruitval shampoo wordt gebruikt met bijvoorbeeld afwisselend een volume-gevende shampoo. Neem ook de tijd voor een goede verzorging, waarbij een hoofdmassage centraal staat. Haaruitval hoeft geen wanhoopszaak te zijn, want het kan prima verminderd en opgelost worden met de juiste aanpak.

Thalia heeft een exclusieve sulfaatvrije shampoolijn op basis van kruidenextracten die de haargroei stimuleren. Het ruime assortiment bevat o.a essentiële oliën en unieke formules die de natuurlijke hoofdhuidbalans ondersteunen en versterken.

Thalia heeft naast bovenstaande 4 shampoos, nóg 4 sulfaatvrije Shampoos tegen haaruitval:

Thalia Zwavel en Rode peper Shampoo
Werkt effectief tegen haaruitval en regelt de vetbalans waardoor roos, hoofdhuidschilfers en andere hoofdhuidproblemen worden voorkomen.

Thalia Brandnetel en Paardenkastanje Shampoo
Werkt effectief tegen haaruitval en stimuleert een verbeterde haargroei wat het haar sterker en krachtiger maakt.

Thalia Tarwe en Honing Shampoo
Herstellende formule tegen beschadigd haar (geverfd haar) en geeft de juiste verzorging zodat dat de haarzakjes sterk en krachtig worden.

Thalia Olijfolie Shampoo
Verzorgt het haar intens tot diep in de haarwortels en geeft een schitterende glans met langdurige verzorging.

Komen deze tips en producten om haaruitval te voorkomen je goed van pas? Help een bekende en deel deze informatie!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir