Dit zijn de voordelen van een massage

massages-voor-iedereen

De meningen verschillen omtrent het belang van een goede lichaamsmassage. Zo zweert de één erbij en vindt de ander het maar teveel poespas of zelfs ‘eng’. Hoe dan ook, feit blijft wel dat massages zeer goed zijn voor de gezondheid van lichaam én geest. Waarom? Ontdek het nu!

Massage als medicijn

Een massage kun je zien als een soort medicijn. Iets wat je kunt toepassen om weer gezond te worden en om je gezondheid te ondersteunen. In combinatie met de zuivere ingrediënten van Thalia massage producten komt de helende werking van een massage volledig tot uiting.

Masseer de kwaaltjes weg

Er zijn verschillende massagebehandelingen mogelijk die tal van gezondheidsbevorderende uitwerkingen hebben. Een uitgebreide lichaamsmassage of een korte, plaatselijke massage met veel aandacht kan je helpen om beter te slapen, stress verminderen, angststoornissen verminderen, chronische pijnen verlichten, te hoge bloeddruk verlagen, (spannings)hoofdpijnen verlichten en meer.

Thalia Rozemarijn massageolie met jeneverbes, salvia en tutrix extracten kalmeert de spieren en helpt spanningen uit het systeem verdrijven. De balsemachtige geur van Rozemarijn stimuleert de mentale activiteit en is vanwege de antibacteriële samenstelling ook ideaal om te gebruiken bij huidaandoeningen als acne en eczeem.

Intens ontspannen

Zowel man als vrouw, jong en oud heeft baat bij intense ontspanning door middel van massages. Niet voor niets wordt bij pasgeboren baby’s aangeraden om door middel van massage de band met de ouders te versterken. Voor jonge kinderen en baby’s is er nu Thalia natuurlijke babyolie. Deze olie is vrij van parabenen, paraffine, alcohol, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Warm en veilig

Lichamelijk contact in de vorm van een massage, stimuleert de bloedcirculatie en heeft een sterk ontspannend effect. Warme (hand)aanrakingen zorgen bovendien voor een gevoel van veilige geborgenheid.

Thalia Jojoba massageolie hydrateert de huid optimaal en prikkelt de zintuigen door het speciale aroma. Pure, biologische Jojoba olie wordt volledig door de huid opgenomen en helpt de bovenste huidlaag tegen uitdroging beschermen.

Tips om het beste uit je massage te halen

1. Als je de gelegenheid hebt om vóór je massage een warm bad te nemen, is dat dé ultieme volgorde om extra te ontspannen. Naast een gereinigde huid, is het ook een voordeel dat je vervolgens tijdens de massage nog beter kunt ontspannen. De natuurlijke oliën van Thalia massage producten worden dan nóg beter opgenomen door de huid.

2. Plan je massage ná het sporten. Na een intensieve work-out hebben je spieren tijd nodig om te herstellen. Een fijne massage helpt je ideaal loskomen van de inspanningen. Dit kun je uiteraard laten doen, maar is ook prima zelf te doen op verschillende delen van je lichaam. Ga met je volledige aandacht naar de aanrakingen en gevoelsprikkels.

Investeer in een massage

Een massagebehandeling hoeft geen rib uit je lijf te kosten. Als je dagelijks tien minuten voor jezelf kunt nemen om je eigen voeten, benen, armen en handen licht te masseren met een geurige natuurlijke olie, kun je al enorm profiteren van de vele voordelen.

Regelmatige gezichtsmassages zorgen bijvoorbeeld voor een jeugdige uitstraling en vermindering van rimpels. Het investeren in een massage hoeft wat dat betreft niet zozeer om de kosten te gaan, maar om tijd.

Thalia Biologische Arganolie is een uitstekende keuze voor een verjongende gezichts- of decolleté massage.

Probeer het eens, neem de tijd om te genieten van een korte of uitgebreide massage. Je bent het waard!

Bekijk meteen onze massage oliën

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir